El CH La Salle debuta amb derrota a la pista del Sant Martí-Adrianenc (32-25)

El sènior masculí que entrena Jaume Puig s’ha descentrat a la primera meitat amb un arbitratge massa cassolà

El sènior masculí del CH La Salle ha començat amb derrota la seva segona participació a la Primera Estatal després de caure per un clar 32 a 25 a la pista del Sant Martí-Adrianenc. A la primera part, els homes de Jaume Puig s’han topat amb una àrbitratge una mica cassolà que els ha descentrat. El capità Chus Benítez ha estat expulsat al minut 17 per protestar i l’equip, més pendent dels àrbitres que del joc, ha marxat al descans perdent per 16 a 13.

A la segona metitat, el partit ha continutat amb el domini dels locals. Els montcadencs han fallat massa llançaments davant porteria i la seva defensa tampoc ha estat a un gran nivell. Al final, derrota per set gols de diferència. Tot i la derrota, el tècnic Jaume Puig no es mostra preocupat per començar la lliga amb aquesta derrota: “Ens hem de quedar amb la part positiva. Era el primer partit oficial de la temporada i hem aguantat molt bé físicament. A poc que estiguem més encertats de cara a porteria, la situació anirà millorant”.