El CH La Salle guanya el CH Sant Joan Despí i s’enganxa a la part alta de la classificació (31-28)

Els lassal·lians obtenen la setena victòria consecutiva a la lliga i es consoliden a la part alta de la taula

Pablo, el 23 de La Salle, fent un llançament en el partit vs Sant Cugat
Pere Delamo

El primer equip del CH La Salle obté la setena victòria consecutiva a la lliga després de guanyar per 31-28 el Sant Joan Despí, un rival directe en la classificació, matx corresponent a la jornada 12 de la Primera Estatal. El conjunt lassal·lià va estar per davant en el marcador des de l’inici de partit i amb un resultat controlat, “L’equip va fer un partit molt seriós, és una victòria que ens dona molta confiança“, afirma Salva Puig, tècnic de La Salle. En tot moment, els montcadencs van estar per sobre i el descans el marcador era de 15-13. Tot i anar guanyant sempre, els lassal·lians no aconseguien distanciar-se per més gols.

L’equip va fer un partit molt seriós, és una victòria que ens dona molta confiança

Salva Puig, tècnic de La Salle

En la segona part, el CH La Salle va accelerar i va ampliar la seva distància en el marcador arribant a un màxim avantatge de sis gols, 26-20. En els últims minuts, el Sant Joan Despí va intentar remuntar, però finalment, va retallar distàncies fins posar el definitiu 31-28 en el marcador. El màxim golejador dels lassal·lians va ser Carlo Bergamin amb 6 gols. Aquest resultat permet La Salle consolidar-se en la 7a posició i enganxar-se amb la part alta de la taula, ja que, els de Salva Puig només es troben a una victòria del 3r classificat. En la propera jornada, La Salle visitarà la pista del BM La Roca, 3r classificat.