El CK Montcada B i l’AEE Montserrat Miró encara tenen opcions de disputar les finals del Top B i de 2a Divisió

Repàs a la resta de la jornada del cap de setmana per als equips locals

Pau Segura, que també juga amb el CK Montcada B, va ser un dels herois en la victòria de l'AEE Montserrat Miró a la pista del Lladonosa
Pilar Abián

Korfbal. Lliga Nacional. Fase regular. Top A
El primer equip del CK Montcada ha quedat eliminat de les semifinals del play-off del Top A després de perdre el segon partit que es va disputar aquest diumenge a la pista del carrer Bonavista contra el CK Vallparadís (23-31), tot i que al descans el marcador reflectia un empat a 13. El conjunt egarenc, campió de lliga als últims tres anys, ha superat aquesta eliminatòria amb un global de 2 a 0 i disputarà el 10 de juny la final contra el KC Barcelona. Al Top B, el CK Montcada B sí ha pogut forçar el tercer partit de les semifinals i ha empatat l’eliminatòria (1-1) després de guanyar aquest cap de setmana a la pista del CK Vilanova i la Geltrú B (18-20). L’equip de Juanma Fernández, que al descans perdia per 11 a 10, podrà certificar la seva classificació per a la final si guanya el tercer partit que es disputarà el 4 de juny, a les 10.30h, a la pista del carrer Bonavista.

Korfbal. AEE Montserrat Miró. Segona Divisió Nacional. Fase regular
L’AEE Montserrat Miró encara manté les seves opcions d’aconseguir la classificació per a la final després d’empatar l’eliminatòria de les semifinals de Segona Divisió gràcies a la victòria a la pista del Lladonosa (14-15). L’equip de Pedro López, que al descans perdia per 9 a 6, va remuntar gràcies a una recta final de partit espectacular. Amb un 14 a 10 en contra a manca de sis minuts per al final, els montcadencs van aconseguir un parcial de 0 a 5 amb una última cistella aconseguida per Pau Segura. El proper 3 de juny, a les 16h, l’AEE Montserrat Miró pot certificar la seva classificació per a la final si guanya el tercer partit contra el Lladonosa a la pista del carrer Bonavista.

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Primera Catalana. Grup 1r
L’UE Sant Joan-Atlètic va disputar aquest diumenge el seu últim partit de lliga al camp del FC Martinenc amb la tranquil·litat de saber que continuarà la propera temporada a Primera Catalana. A nivell esportiu, l’enfrontament al camp del quart classificat es va resoldre a la segona meitat després d’una primera meitat sense gols. Els barcelonins van marcar als minuts 73 i 79, provocant la derrota dels montcadencs, que han acabat la temporada a l’onzena posició amb 42 punts (10 victories, 12 empats i 12 derrotes). Aquest partit al camp del Martinenc ha estat l’últim per al cos tècnic format per José ‘Pinti’ i Jordi Garcia i per alguns jugadors com Albert Jiménez, Álvaro Gómez o Rubén del Barrio, que s’han acomiadat de l’afició a les xarxes socials.

Futbol. CD Montcada. Tercera Catalana, Grup 6è
El CD Montcada va poder celebrar aquest diumenge el seu ascens a Segona Catalana amb tota la seva afició a l’estadi de la Ferreria amb motiu de l’últim partit a lliga que va finalitzar amb una contundent victòria contra el CF Masquefa (5-1). Tot i que els visitants es van avançar en el marcador al minut 15, els verds li van poder donar la volta al resultat abans del descans amb tres gols de José Luis Casillas (20’), Edgar Lorenzo (26’) i Nil Encinas (31’). A la segona part, l’equip de José Antonio Montes va tancar el partit amb dos gols aconseguits per Casillas (46’) i Jorge Berjano (85’). Després d’haver sumat 14 victòries seguides, els verds han acabat a la segona posició amb 87 punts i un balanç de 28 victòries, 3 empats i 3 derrotes. Després del xiulet final, els jugadors van celebrar l’ascens sobre la gespa amb una festa que va ser especial per al porter David Olavide, que ha anunciat que penja les botes. El tècnic del CD Montcada es va dirigir a l’afició per agrair el suport dels aficionats en el camí cap a l’ascens i per expressar la seva satisfacció per deixar una categoria “que ni els jugadors ni el club no es mereixien”

Futbol. UD Santa María. Tercera Catalana, Grup 6è
L’UD Santa María va tancar la temporada amb un golejada a l’estadi de la Ferreria contra l’EF Bonaire (5-0). L’equip d’Alfonso Torres va aconseguir quatre gols a la primera meitat mitjançant Joan Obdulia (7’), Gerard Vendrell (17’), Francisco Fresneda (34’) i Genís Rosa (35’). A la segona meitat, Mamadou Idrissa va deixar el marcador en el definitiu 5 a 0 al minut 80. Després d’aquesta victòria, els de Terra Nostra han acabat la lliga a la setena posició amb 49 punts i un balanç de 15 victòries, 4 derrotes i 15 derrotes.

Futbol Sala. CFS Montcada. Tercera Nacional, Grup 1r
El Broncesval Montcada va aconseguir una contundent golejada en el seu últim partit de lliga que va disputar aquest dissabte al pavelló Miquel Poblet contra el cuer, l’FS Pineda de Mar (9-0). La primera meitat va finalitzar amb una victòria momentània dels montcadencs per 2 a 0 gràcies a dos gols de Víctor Andrés (12’ i 14’). Després del descans, l’equip d’Álex Fernández va aprofitar la davallada física del seu rival per ampliar el seu avantatge amb 7 gols més aconseguits per Néstor Gómez (23’), Bryan Flores (25’ i 37’), Nacho Caño (25’), David Ortega (30’), Marc Cárdenas (32’) i Andrés (33’). El Broncesval ha finalitzat la lliga a la sisena posició amb 47 punts i un balanç de 15 victòries, 2 empats i 13 derrotes. D’altra banda, el sènior B del CFS Montcada no ha pogut mantenir la categoria i jugarà la propera temporada a Tercera Catalana després d’empatar al pavelló Miquel Poblet contra el CFS Parets B (5-5) amb un gol en contra a manca de 7 segons per al final. L’equip de Xavi Romeo necessitava la victòria després de saber que els seus rivals directes, el CE Port de Barcelona i l’AV Montigalà, havien empatat a 3 en el seu enfrontament. La primera part va finalitzar amb un empat 2, amb Roger Villena (7’) i Marc Cárdenas (19’) com a golejadors locals. A manca de tres minuts, els montcadencs guanyaven per 5 a 3 amb gols de Marc Cárdenas (22’), Nacho Caño (33’) i Roger Villena (37’). Quan semblava que la victòria es quedava a casa, els Parets va fer dos gols al tram final, aconseguit l’empat a manca de set segons per acabar el partit. El Broncesval B ha acabat la lliga a l’última posició empatat amb 13 punts (3 victòries, 4 empats i 17 derrotes )amb el CE Port de Barcelona i l’AV Montigalà.

Handbol. CH La Salle B. Quarta Catalana, Fase final
A manca de dues jornades per acabar la fase final, el sènior B del CH La Salle té gairebé impossible accedir al Top-4. Els montcadencs van perdre aquest cap de setmana a la pista de l’Handbol Lleida-Pardinyes (33-23) i continuen a la penúltima posició amb 9 punts, a tres de la quarta posició. L’equip de Javier Córdoba encara pot aspirar a acabar entre els sis primers que pugen de categoria, però ha de guanyar els seus partits i esperar les derrotes dels seus rivals directes.

Futbol Sala. EF Montcada. Segona Catalana, Grup 3r
L’EF Montcada, que la propera temporada continuarà a Segona Catalana, va perdre l’últim partit de lliga que va jugar aquest dissabte a la pista de l’AECS L’Hospitalet B (7-2). Els locals, que només van marcar dos gols abans del descans, van ampliar el seu avantatge fins al 7 a 0 a la segona meitat. Els montcadencs van poder fer els seus gols a l’últim minut mitjançant José Luis Carrasco i Tomás Ángel Joven. Finalment, l’equip vermell ha acabat la lliga a la vuitena posició amb 30 punts (9 victòries, 3 empats i 14 derrotes).

Futbol Sala. AE Can Cuiàs. Tercera Catalana, Grup 6è
L'AE Can Cuiàs, que no guanyava des de mitjans del mes de gener, es va retrobar amb la victòria en l’últim partit de lliga que es va disputar aquest diumenge a la pista de Can Cuiàs. L’equip de Matías Ruiz va derrotar el CF Castellgalí B (3-1) amb tres gols a la primera meitat aconseguits per Rafael Carmona (11’), Viriato Camacho (18’) i Guillem Fuertes (21’). A la segona part, Fuertes va fer, en pròpia porta, l’únic gol de l’equip visitant que no va posar en perill la victòria local. L’AE Can Cuiàs ha acabat la lliga a l’última posició amb 20 punts (5 victòries, 5 empats i 16 derrotes).