El CK Montcada vol ser un referent esportiu al municipi

El club ha presentat oficialment els tres equips que té en aquest segon any de vida

Fotografia de família dels jugadors que integren el CK Montcada, amb la junta i les autoritats
Silvia Díaz
El regidor d'Esports, Marc Rodríguez, s'adreça als jugadors i al públic
Partit amistós del sènior A del CK Montcada contra el CK Barcelona

Aconseguir que el CK Montcada sigui un referent al korfbal català i obtenir ressò al municipi són els principals objectius que ha expressat el vicepresident de l’entitat, Juanma Fernández, aquest diumenge, 30 d’octubre, en la posada de llarg dels tres equips que enguany configuren el club, que afronta amb “ganes de treballar i com a mínim, repetir els èxtis de l’any passat”, segons Fernández, la seva segona temporada. L’entitat té dos equips sèniors, a Primera i Segona Divisió, i un júnior –l’únic conjunt que ha començat la lliga regular– i enguany ha arribat a un acord de col·laboració de l’associació esportiva de l’institut Montserrat Miró.

Del primer equip hi hagut baixes destacades en la presentació d’aquest diumenge, celebrada a la pista coberta de la zona esportiva centre, ja que els jugadors d’aquest conjunt Marc Castillo, de Montcada, i el terrassenc Josep M. Álvarez estan disputant el Mundial de Korfbal a la Xina amb la Selecció Catalana. Catalunya s’ha classificat com a primera del grup D, vencent els seus tres rivals: el país amfitrió, Gal·les i la República Txeca. Al combinat català també juga el montcadenc Óscar Hernández, que milita al CK Vacarisses.

En el torn de parlaments, el regidor d’Esports, Marc Rodríguez (PSC), ha lloat els mèrits aconseguits la temporada passada pel CK Montcada –l’equip sènior B es va proclamar campió de lliga de Segona i l’A va arribar als playoff d’ascens– i ha manifestat que “la pràctica de l’esport fa ser millor persones”. L’acte ha acabat amb una fotografia de família de tots els assistents. Durant tot el matí s’han disputat partits amistosos amb el CK Barcelona.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari