El Club Gimnàstic omple La Unió de la màgia de l’amazònia

El festival d’hivern va tenir lloc aquest diumenge i el van veure mig miler de persones

La fauna de l'amazònia va ser protagonista en el festival d'hivern del Club Gimnàstic La Unió
Berta Barcons

La selva amazònica i la seva fauna va omplir aquest diumenge la sala d’actes de La Unió de Mas Rampinyo. El Club Gimnàstica La Unió va organitzar el seu festival d’hivern, amb dues sessions a la tarda que van atraure mig miler d’espectadors que no es volien perdre les actuacions dels diferents grups de la secció esportiva. Enguany, el club compta amb un total de 110 gimnastes d’edats compreses entre els 3 i els 18 anys.

“Hem triat aquesta temàtica per posar en valor aquest espai tan important per al nostre planeta. Hem fet un espectacle que representa una travesia aventurera per l’Amazònia a través dels balls i la interpretació”, ha explicat Laura Martínez qui, juntament amb Alba Sánchez, són les responables i entrenadores del club.

Hem triat aquesta temàtica per posar en valor aquest espai tan important per al nostre planeta. Hem fet un espectacle que representa una travesia aventurera per l’Amazònia a través dels balls i la interpretació

Laura Martínez, entrenadora del Club Gimnàstic La Unió

A partir del mes de febrer, comença la competició, on La Unió s’ha marcat com a objectiu fer un bon paper i, sobretot, que les gimnastes gaudeixin de l’experiència.

Deixa un comentari