La Unió, Mediterrània i Atlàntic fan un bon paper en la II Fase Comarcal de gimnàstica rítmica

Els tres clubs de Montcada van sumar 7 medalles d’or, 6 de plata i dos de bronze

Les gimnastes de La Unió celebrant els seus bons resultats al Miquel Poblet
Club La Unió

Els tres clubs locals de gimnàstica rítmica de Montcada i Reixac La Unió, Mediterrània i Atlàntic, van aconseguir força medalles en la II Fase Comarcal disputada els dies 27 i 28 de maig al pavelló Miquel Poblet .

CGR La Unió

L’entitat de Mas Rampinyo va fer una gran competició, aconseguint en la modalitat grupal dues medalles d’or per les actuacions del duo prebenjamí (Martina i Ariadna), i el conjunt prebenjamí (Maria, Alícia, Ainhoa, Keyla i Leire). El club també va obtenir quatre medalles de plata, tres en la modalitat individual, gràcies a les actuacions de Carla Carmona, Aina Muñiz i Leire Nieto, i una en la grupal (Magda, Verònica, Aina, Sofia, Elsa i Àngela). Judit Plana i Aldana Pérez van obtenir dos bronzes.

CGR Mediterrània

En la categoria individual, l’entitat va aconseguir tres medalles d’or, gràcies a les actuacions de Noa Harmad, Cloe Mijares i Aina Ruiz. I en la modalitat de grup, el club va obtenir una altra d’or, gràcies al conjunt format per Sara Marruecos, Ainara Lozano i Alba Blay.

Club Rítmica Atlàntic

Per la seva banda, el CR Atlàntic va aconseguir la medalla d’or en la categoria de quartet benjamí (April, Ainhara, Gabriela i Elsa). El conjunt benjamí B (Noa, Míriam, Rebeca, Alison i Beatriz) i el trio Aleví (Mariama, Martina i Dalia) es van endur sengles medalles de plata.

Deixa un comentari