El club lassal·lià fa créixer l’afició i la pràctica de l’handbol al municipi

L’entitat compta aquesta temporada amb una vintena d’equips, la xifra més alta fins ara

El president de l'entitat, Enric Expósito, acompanyat del regidor d'Esports, Salva Serratosa, i el president de la Federació Catalana d'Handbol, Jaume Fort
Pilar Abián
El sènior masculí ha fet un passadís per saludar tots els equips
Els membres del club s'han fet la tradicional foto de família a la graderia del pavelló
El sènior de Primera Estatal, en la foto oficial abans del partit de la jornada que ha guanyat contra el H. Sant Vicenç per 24 a 21

El CH La Salle ha presentat aquest dissabte davant de la seva afició la vintena d'equips que formen part de l'entitat aquesta temporada, una xifra rècord en la història de l'entitat -7 formen part de l'escola i 13 són federats. En total, el club compta amb 270 esportistes i un equip tècnic d'una cinquantena de persones. Aquest creixement ha estat una de les fites que el president del CH La Salle, Enric Expósito, ha posat de manifest en declaracions a laveu.cat: "El mèrit respon al treball de continuïtat que s'està fent des de fa anys acompanyat de la gestió de la directiva i del nivell dels nostres entrenadors i entrenadores; tot plegat fa que les famílies ens donin la seva confiança i que els jugadors vulguin seguir aquí".

Expósito també ha destacat l'equitat entre el nombre d'equips masculins i femenins, un tret distintiu respecte altres clubs que ha rebut la felicitació del president de la Federació d'Handbol Catalana, Jaume Fort, avui també present a l'acte, juntament amb el regidor d'Esports, Salva Serratosa (ERC). Aprofitant la presència de l'edil, Expósito ha traslladat al consistori la necessitat de disposar de més espais d'entrenament. "Des de l'Ajuntament s'ha fet una bona política esportiva que ha fet augmentar el nombre de clubs i d'equips però això ha repercutit en què ara tinguem mancança d'instal·lacions", ha comentat el directiu.

Serratosa, per la seva banda, ha anunciat que abans d'estiu està previst que finalitzin les obres de construcció de la pista descoberta que hi ha al costat del pavelló Miquel Poblet. "Servirà per a entrenaments i, fins i tot, per a partits, sempre que la climatologia ho permeti", ha dit el regidor, tot afegint que enguany es faran importants inversions en equipaments esportius: "Es canviarà la gespa dels dos camps de futbol i també es faran millores a la pista verda per acabar amb les filtracions laterals, canviar el marcador i arrenjar la sala de reunions".

 

Victòria del sènior

La presentació dels equips de La Salle s'ha fet prèviament al partit de lliga que ha disputat el sènior masculí de Primera Estatal contra el cuer de la classificació, l'H. Sant Vicenç, i que ha acabat amb victòria dels montcadencs per 24 a 21. Aquest resultat ha fet pujar els lassal·lians dos llocs a la classificació passant del 9è al 7è lloc del seu grup.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari