El FB Montcada ‘canvia de pell’

El club lluirà la marca Nike a les seves equipacions de carrer amb el nou escut

Jugadors del FB Montcada han protagonitzat la campanya 'Canvi de pell'
Sílvia Alquézar
El FB Montcada presenta enguany nova imatge en l'equipació de carrer, de la marca Nike
‘Canviem de pell’ és l’eslògan que ha escollit el FB Montcada per presentar en societat el canvi d’imatge per a la nova temporada. Tots els equips del club lluiran la marca Nike a les seves equipacions de carrer –xandall, parca i motxilla– gràcies a l’acord que ha arribat amb Futbol Emotion, empresa especialitzada en la venda de material esportiu. “Volíem fer un canvi d’equipació i de disseny. Crec que l’acord serà beneficiós per a tothom”, ha explicat el director esportiu del FB Montcada, Dani Busquets, qui ha destacat que l’empresa s’ha compromès a facilitar guants gratuïts per a tots els porters de l’entitat. 
El FB Montcada va presentar la nova equipació a través d’una campanya a xarxes socials protagonitzada per Silvana Mata, de l’infantil-cadet; Joan Cervera, de l’equip inclusiu; Mari Melenchón, del sènior B ‘Las Espartanas’; Cristian Rodríguez, del benjamí –tots quatre a la foto superior– i Jan Nadal, del cadet.
Respecte a la roba de partit, el FB Montcada ha confirmat que mantindrà el color vermell que identifica l’entitat, però ha avançat que hi haurà canvis en la segona equipació.
 
Nou escut 
L’entitat ha modermitzat el disseny, realitzat per l’empresa Stylishs Scooters. “Hem mantingut les vuit rodones que identifiquen el municipi, però hem intentat transmetre una imatge més actual”, ha comentat Busquets.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari