El FB Montcada cau a Terrassa per un contundent 7-1

El conjunt terrassenc va sentenciar el partit a la segona part

El FB Montcada ha encaixat dues derrotes, una victòria i un empat
Sílvia Alquézar

El FB Montcada ha perdut per un clar 7 a 1 a la pista del Futsal Terrassa, que arribava a aquest matx igualat a 4 punts amb el conjunt montcadenc. Després d’aquesta jornada, l’equip de José Luis Carrasco es troba a l’onzena posició al grup 2 de Segona Divisió, mentre que els terrassencs han pujat fins al cinquè lloc, amb 7 punts.

El conjunt montcadenc es va avançar en el marcador amb un gol d’Omar Torres al minut 4, però al 8 els rivals van neutralitzar l’avantatge. Poc abans del descans, el Terrassa va fer el 2-1 i, a la segona part, va sentenciar el matx amb cinc gols més. A la propera jornada, el FB Montcada rebrà el Grups Arrahona B, a la desena posició, amb els mateixos punts que els de Montcada.

En el mateix grup, el sènior B del FS Montcada ha guanyat el Castellar, el cuer amb cap punt, per 8 a 11, un triomf que li permet situar-se a la sisena posició, amb 6 punts.