El FS Can Cuiàs torna a la competició amb bones vibracions

L’equip de Toni Moreno desplega la seva superioritat davant del Sant Joan de Vilassar, que cau derrotat per 7-4

Un moment del partit entre el Can Cuiàs i el Sant Joan de Vilassar
Laura Grau

El primer equip de la secció de futbol sala de l’AE Can Cuiàs ha reprès la competició amb bones vibracions, aconseguint una merescuda victòria diumenge davant del Sant Joan de Vilassar per 7-4, en la tercera jornada al grup 1 de Primera Catalana. El conjunt que entrena Toni Moreno va fer una molt bona primera part –que va acabar 4-0–, amb un gran encert de cara a la porteria, però va acusar certa relaxació a la segona, circumstància que l'equip contrari va aprofitar per igualar el marcador en només 7 minuts. "Vam patir una mica perquè la situació es va complicar de forma sobtada, però l'equip va reaccionar a temps i va reprendre el control del partit", ha explicat Moreno, satisfet amb el resultat que permet sumar tres punts i passar de la novena a la setena posició.

Aquest cap de setmana el club no jugarà cap partit perquè el seu rival, el Prats de Lluçanès, s'ha retirat. No tornarà a competir fins al 10 d'abril contra el conjunt Fundació Terrassa.