El FS Montcada rep aquest dissabte al Miquel Poblet la visita del Sant Joan de Vilassar

Els locals lluitaran per mantenir la ratxa de resultats positius, després d’encadenar set jornades consecutives sense perdre a la lliga i la victòria sobre el CN Sabadell a la Copa

Àlex Andrés en una acció del partit contra el Canet, que va acabar amb victòria local
Sílvia Alquézar

El FS Montcada rep aquest dissabte (18h) la visita del Sant Joan de Vilassar al pavelló Miquel Poblet. Els montcadencs han encadenat dues victòries de prestigi a la lliga contra el Canet, el líder, i a la Copa, eliminant el CN Sabadell, de Segona Divisió B. Després de set jornades consecutives sense perdre, amb quatre triomfs i tres empats, el conjunt de Juanjo Amigo ha pujat fins a la setena posició, al grup 1 de Tercera Nacional, amb 24 punts, mentre que el seu rival és onzè a tres punt de diferència. A la primera volta, el Montcada va perdre per 6-5 amb un gol als darrers instants del partit.

Respecte al rival, l'entrenador ha comentat que "és molt perillós en les jugades d'estratègia, té una gran capacitat golejadora i aprofita molt bé les contres". Pel que fa al seu equip, Amigo assegura que "està en el millor moment de la temporada, amb molta confiança i fent un gran treball. Físicament també estem bé". L'entrenador ha afegit que "després de la celebració de les últimes victòries, ara toca centrar-nos en el pròxim rival perquè el nostre primer objectiu és salvar la categoria. Hem demostrat a quin nivell podem jugar i seguirem en aquest camí".