El juvenil A nacional del FS Montcada avança la pretemporada

Darío Martínez prové d’entrenar el sènior dels Grup Arrahona de Tercera Nacional

Adri Salazar és el jugador del juvenil B que ha fet el salt en la seva darrera temporada a la categoria
Lluís Maldonado
El juvenil A tindrà una setmana més de preparació en la segona temporada a la Divisó d'Honor Nacional
Darío Martínez donant explicacions tàctiques
Darío Martínez donant, amb el segon entrenador

“Fa anys que volia entrenar un juvenil a nivell nacional, però m’ho plantejava a llarg termini”. La sortida del club d’Àlex Navalón, amic de Martínez, a finals de juny va plantejar la possibilitat de dirigir la banqueta del FS Montcada. “Havia pensat de deixar aquesta temporada de descans i davant l’oportunitat no m’ho vaig pensar”, explica el nou tècnic que té paraules d’agraïment i de reconeixement a la trajectòria del club.

L’entrenador assumeix que existeix la pressió de poder tornar a repetir el bon paper a la Divisió d’Honor Nacional Juvenil. “L’equip ha deixat molt alt el llistó però és una pressió de les que agraden”, confessa tot afegint que l’objectiu del grup és mantenir la categoria.

De la temporada passada només continuenn tres jugadors de pista i els dos porters. Martínez treballa amb una plantilla de 13 jugadors amb vuit noves incorporacions entre les que destaquen el porter David Loinaz, l’ala Marc Hermosel i el tancament Marc Pérez. “Tenim un nivel similar a la temporada passada amb un jugadors de gran intensitat”, subratlla. Un dels jugadors de la casa que farà el salt a l’equip A és Adri Salazar. “És un jugador que aportarà molt al grup i és un gran premi com a últim any com a jugador juvenil”, valora l’entrenador.

El grup estarà liderat pels quatre grans equips de la categoria Barça, Les Corts, Industrias García. Martínez creu que s’haurà de tenir en compte equips com el Manresa o el Martorell que acaba de pujar de categoria. “La temporada serà una guerra competitiva amb pocs partits còmodes”, ha conclòs el tècnic qui ha reconegut que entrenar amb una setmana d’aventatge respecte als rivals “ens servirà per fer una millor preparació”. El juvenil A estrenarà la competició oficial el 18 de setembre

Deixa un comentari