El Lee Young guanya set medalles d’or al Campionat d’Espanya

El club també ha sumat una de plata i quatre de bronze

Els medallistes del Lee Young en la foto de família després del Campionat d'Espanya
Lee Young

El Club Lee Young Montcada ha triomfat, de nou, al Campionat d’Espanya de taekwondo en la modalitat de tècnica, disputat el 25 de març a Alacant amb la participació de 430 competidors de 17 comunitats autònomes. A nivell individual, cal destacar les medalles d’or aconseguides per Soo Mi Jo Lee, Alberto Jo Lee i Diego Carrillo, mentre que per equips, han pujat al més alt del podi la parella formada pels germans Soo Mi i Alberto Jo Lee, i els 2 trios femenins –composats per Vanesa León, Jennifer Álvarez i Elena González, i per Soo Mi Jo Lee, Yolanda Fidalgo i Gemma Adelantado–, a més del trio masculí format per Alberto Jo Lee, José Manuel Ramón i José Luis Estudillo. El Lee Young també va guanyar una medalla de plata a càrrec de Vanesa León i un bronze aconseguit per Yolanda Fidalgo. Per equips, van quedar en tercer lloc les parelles Jennifer López i Miguel Ángel Luján, i Yolanda Fidalgo i José Luis Estudillo. En trios, Celestino Montoya, Iago Bernárdez i Javier Caparrós també van obtenir la medalla de bronze. Els taekwondistes que van guanyar una medalla d’or han aconseguit la seva classificació amb la selecció espanyola per participar al desembre al Mundial de tècnica, que tindrà lloc a Colòmbia.