El Pajaril apallissa La Unió a casa

Els de Can Sant Joan perden 2 a 6 i Abdul acaba lesionat amb una costella trencada

Un Sant Joan en quadre per les baixes i les expulsions ha encaixat una dolorosa derrota a casa per 2 a 6 contra el Pajaril, en un partit marcat pel desencert defensiu i la falta de concentració i els errors en atac. El rival s’ha avançat ràpidament amb un 0 a 2, però primer Abdul i després Jairo Molina han retallat distàncies fins arribar al descans amb un 2 a 3. Però al segon temps, els homes d’Oswaldo Leboso s’han llençat a l’atac i han acabat pagant els riscos. Les lesions continuen castigant una plantilla ja tocada per les baixes i les expulsions en el darrer partit de Lara i Baena. Abdul, amb una costella trencada, i Caba, amb un esguinx del tormell als 20 minuts de joc no van poder acabar el partit i són baixa, almenys durant tres setmanes.

El president, José González Castilla, reconeix que “les baixes estan perjudicant molt l’equip”. El dirigent del club ha anunciat que la plantilla es reforçarà al mercat d’hivern.