El Sant Joan empata a l’Ametlla amb despropòsit arbitral

Abdul marcar els dos gols de La Unió (2-2)

Amb un equip de circumstàncies ple de suplents, La Unio no ha pogut passar de l’empat al camp del penúltim, l’Ametlla (2-2). Els de Can Sant Joan s’han avançat mitjançant un gol de penal transformat per Abdul, però l’Ametlla va capgirar el marcador i no va ser fins a mitjan la segona part que novament Abdul, amb una jugada individual des del mig del camp, ha aconseguit l’empat final. Els homes d’Oswaldo Leboso han tingut una multitud d’oportunitats que no han arribat al fons de la porteria. L’arbitratge ha marcat la nota de la jornada. A tres finals pel minut del partit ha amonestat el tècnic montcadenc i ha expulsat el seu ajudant, Antonio Conejero. L’anèndota final ha estat que l’àrbitre ha signat l’acte final amb el resultat equivocat d’1 a 2, a favor del Sant Joan