El Sant Joan és més líder després de golejar el Cerdanyola (5-1)

Els rivals directes han ensopegat aquesta jornada

El Sant Joan és més líder al Grup Sisè de Tercera Catalana després de golejar el Cerdanyola per 5-1 i haver perdut el Barberà, el segon, i haver empatat el tercer, el Can Rull, precisament contra el Santa María. El resultat podria haver estat més ampli, perquè els montcadencs van disposar de nombroses ocasions clares de gol. A la primera meitat, la Unió va fallar un penal al minut 10 llançat per Eric i, al minut 28, Zapata va transformar la segona pena màxima a favor dels locals, que els va permetre inaugurar el marcador. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa, el Sant Joan va ampliar la diferència amb un gol d’Abdul al minut 52. Cap al 68, els homes de José Manuel Martín ‘Pinti’ van viure uns instants de confusió a partir d’un gol que els van anul·lar per possible fora de joc. Els montcadencs no es van adonar que l’àrbitre l’havia invalidat i, mentre celebraven el gol al còrner, el Cerdanyola va treure ràpidament i va marcar el 2-1. Aquesta jugada va descentrar durant uns minuts els locals, fins que Edgar Fernández va fer el 3-1 al 81. A partir d’aquí, només hi va haver un equip, el montcadenc, que va sentenciar el matx amb dos gols més de Loren (84′) i Kevin (93′). L’entrenador s’ha mostrat molt content d’aquesta victòria perquè l’equip ha jugat bé i ha ampliat la diferència amb els seus perseguidors més immediats. “En aquest mes juguem contra el segon i el tercer, si aconseguim treure un resultat positiu, donarem un pas important cap a l’ascens”, opina Pinti.