El Sant Joan trenca la bona ratxa contra el Masnou (3-4)

El CD Montcada perd contra un Lloreda molt superior (1-3). A Tercera, el Santa María es col·loca quart després de superar el Santa Perpètua B per 1-2

El SAnt Joan i el CD Montcada han encaixat sengles derrotes aquesta jornada
Arxiu/ Sílvia Alquézar

Ha estat un dels millors partits que hem fet a casa”. Amb aquestes paraules, el tècnic Rubén López ‘Turu’ resumeix els 90 minuts jugats contra el CD Masnou, el tercer classificat al grup 5 de Segona Catalana, amb 47 punts. El partit, que va acabar amb victòria visitant per 3-4, es va disputar sense públic a la graderia en compliment d'un partit de sanció.

El resultat final no va fer justícia al bon joc dels de Can Sant Joan. Rubén López no amaga la seva indignació amb l’arbitratge. “Una mà clara en el tercer gol del Masnou que no veu ni l’àrbitre principal, ni l’assistent d’aquella banda, però que curiosament, sí veu l’assistent de la meva banda”. En aquest sentit, ‘Turu’ no es mossega la llengua i reitera que està “indignat amb l’arbitratge que hem tingut, espero que el delegat federatiu hagi apuntat tot ben clar, perquè ell també ha vist mà clara”.

Els dos primers gols del Masnou no han pogut ser contrarestats, malgrat les diverses ocasions de gol que han protagonitzat els montcadencs i no estat fins entrada la segona part que la UE Sant Joan ha aconseguit remuntar el partit. “El primer quart d’hora hem tingut 4 o 5 ocasions clares. Un travesser, una que han tret sota pals, una gran aturada del porter, però no marques i ells dues que han xutat ens han fet gol”, lamenta el tècnic Rubén López. La tensió que s’ha viscut sobre la gespa ha quedat reflectida en les set targetes grogues que l’àrbitre ha mostrat als jugadors locals per una al conjunt visitant. Aquesta derrota dels de Can Sant Joan allunya les aspiracions de pujar posicions a la taula classificatòria i els deixa en un setè lloc, amb un total de 38 punts.

CD Montcada

Passar pàgina. Només queda aquesta opció després de perdre davant el Lloreda en un partit amb poques opcions per al conjunt verd, especialment a partir del minut 49 en què els montcadencs es van quedar amb deu jugadors per una targeta vermella que l’àbitre va treure a Jordi Moreno. Els verds van aconseguir el seu únic gol en el minut 44 de la primera part per mediació d’Òscar Reche, però no es va poder escurçar la distància en el marcador i es va acabar imposant amb superioritat el conjunt del Lloreda.

El tècnic del CD Montcada, Miki Corominas, reconeix que “ens van generar molts problemes i vam tenir molts errors de defensa davant un equip clarament superior”. La derrota d’aquest diumenge deixa al conjunt verd en el lloc 11 de la classificació, amb 25 punts, amb 6 partits guanyats, 7 empatats i 10 perduts. Corominas vol passar pàgina i treballa per “millorar alguns aspectes del joc” per afrontar el proper partit del dia 10 d’abril, en què rebrà a la UD Molletense, a la part alta de la taula, a l'estadi de La Ferreria.

Tercera Catalana

El Santa María ha obtingut una valuosa victòria contra el Santa Perpètua B, un rival també de la part alta, per 1-2, amb gols de Brayan Santos i Francis Ackon, que li han permès pujar fins al quart lloc al grup 14 de Tercera, amb 36 punts. "Vam controlar molt bé el partit i el resultat encara podria haver estat més amplia a favor nostre", argumenta el tècnic, Daniel Busquets.