El Sant Joan venç per 3 a 0 davant d’un complicat Sant Celoni

Marcos ha fet el primer gol, ha donat el segon però ha acabat lesionat

La Unió Esportiva Sant Joan s’ha enfrontat aquest diumenge, 26 de febrer, al camp de Can Sant Joan a un conjunt difícil, el Sant Celoni, un rival directe en la lluita pel lideratge del Grup Sisè de Tercera Catalana. L’enfrontament ha anat més que bé per als montcadencs, que han guanyat per 3 a 0, però com diu l’entrenador local, José Manuel Martín ‘Pinti’, “amb aquest resultat pot semblar que les coses han estat fàcils i el Sant Celoni és un conjunt complicat, que l’has de controlar en tot moment i, a més, s’ha reforçat amb vuit homes més respecte a la primera volta, quan vam perdre per 3 a 0. Empatats ara al gol average amb els del Vallès Oriental, el Sant Joan continua líder, a quatre punts per damunt del segon, el Barberà.

El jugador local Marcos, que porta menys d’un mes a les files del Sant Joan, ha estat el protagonista del matx, tant en positiu com en negatiu. Ha estat l’autor del primer gol, al minut 32, i ha posat l’1 a 0 al marcador, resultat amb el qual s’ha arribat a la meitat del partit. A la represa, de nou Marcos ha donat el passi de gol a Abdul, en el minut 65, i aquest ha ficat el 2 a 0. Al minut 80, el Sant Celoni ha fet un penal sobre Marcos qui, de la caiguda, ha acabat amb la clavícula trencada, segons ha explicat l’entrenador, i ha hagut de ser ingressat a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Zapata ha materialitzat el penal i ha ficat el 3 a 0 definitiu.

‘Pinti’ ha arribat al partit amb força baixes, la de Carlos per lesió –té un esquinç que el mantindrà inactiu un mes– Lara, Caba i Kevin. “Tot i no disposar de molts jugadors, els efectius de què disposem som molt bons i disciplinats i responen a cada partit”, ha indicat el tècnic montcadenc, qui creu que la bona predisposició dels jugadors és una de les claus per mantenir el lideratge. La pròxima jornada hi haurà derbi local contra el Santa María, a l’estadi de la Ferreria, el camp dels de Terra Nostra. “Malgrat la diferència de posicions a la taula, a la primera volta ens van fer patir i vam guanyar, en part, perquè ells es van quedar amb 8 homes, no podem relaxar-nos”, indica l’entrenador. El resultat, aleshores, va ser de 3 a 2 a favor del Sant Joan.