El Santa María apallissa el Clot 0-6

El conjunt montcadenc ha exhibit un bon joc davant de l’últim classificat

El Santa María ha demostrat una clara superioritat física i estratègica davant del Clot, cuer de la classificació de tercera territorial, al qual ha guanyat en el seu propi camp per 0-6. Després d’una primera part avorrida, amb poques ocasions de gol per part d’ambdós equips, la segona part ha esdevingut un festival de gols, dos de penalt i la resta fruit de bones jugades, una de les quals –amb només cinc passis de pilota–  ha estat aplaudida, fins i tot, pels contrincants, segons ha explicat el tècnic, José Luis Sánchez. Amb aquesta victòria, l’equip es manté líder amb 53 punts. La setmana vinent rebrà la visita del Singuerlín, situat a la meitat de la classificació i, en principi, “un rival assequible”, en opinió de Sánchez.