El Santa Maria continua aspirat al liderat

Els de Terra Nostra guanyen 1 a 2 al Guinardó

Partit complicat i matiner el que ha disputat el Santa Maria al camp del Guinardó. El més important al final ha estat el resultat, amb una victòria 1 a 2 i que l’equip continua a la part alta, i podria ser líder si el comitè de competició dóna els tres punts en el partit ajornat contra el Lloreda.

Els homes de José Luis Sánchez han començat adormits. Juanito podria haver avançat als de Terra Nostra si no hagués fallat el penal. Poc després el Guinardó s’ha avançat al minut 30 de llençament de falta directa. A la segona part el Santa Maria ha sortit més mentalitzat. Al 52 Enrique ha establert l’empat i 15 minuts després Toni Serrano ha marcat el gol de la victòria final. “El més important són els tres punts, el joc l’anem recuperant”, explica el segon entrenador, Marc ‘Pitu’ Rodríguez.