El Santa Maria encaixa la quarta derrota consecutiva

El Sabadell Nord guanya 3 a 0 en del debut de Sánchez Cabrera a la banqueta.

Ni el revulsiu a la banqueta de José Luis Sánchez Cabrera ha servit per puntuar al camp del Sabadell Nord. El Santa Maria ha encaixat la quarta derrota consecutiva i té mig peu ja en la zona de descens. La renúncia aquest dimarts del tèncic Antonio Conejero per problemes de salut ha obligat la directiva a buscar un recanvi d’emergència, en el que ja és el quart entrenador que aquest any se seu a la banqueta dels de Terra Nostra. El partit contra un dels equips que ocupa la part alta no ha deparat opcions per als montcadencs. Els sabadellencs han marxat al descans amb un 2 a 0 favorable i ha augmentat distàncies amb el tercer gol a la represa. Un Santa Maria tocat anímicament i amb absències de jugadors importants, per les sancions de Fran, Éric i Jose no ha pogut fer res per contrarestar la superioritat rival.