El Santa Maria no aixeca cap i perd a casa contra l’EF Barberà (2-5)

José Luis Sánchez només ha comptat amb 11 jugadors a la convocatòria

El Santa María, cuer al Grup Sisè de la Tercera Catalana, no tenia a priori un partit fàcil aquesta tarda, a l’estadi de la Ferreria, contra el segon, l’EF Barberà. Els pronòstics s’han fer realitat a la primera meitat quan dues errades de la defensa i el porter del Santa María han propiciat dos gols dels visitants. A la mitja hora, l’EF Barberà ja guanyava per 0 a 3, resultat amb el que s’ha arribat al descans.

A la segona meitat, el Santa María ha canviat la seva cara i, després d’una primera meitat tan fluixa, s’ha tornat a ficar en el partit amb dos gols de Mario i Fran. Els montcadencs han tingut opcions per empatar, però a 10 minuts del final s’ha quedat amb un jugador menys per expulsió. En el 85’, Gerard s’ha lesionat i  José Luis Sánchez, que només ha pogut convocar 11 jugadors per aquest partit, no ha pogut fer cap canvi. Amb dos homes menys, han arribat, ja en temps de descompte,  dos gols més dels visitants, que han deixat el marcador en el definitiu 2 a 5. “Ha estat un partit amb dues cares. Si mantenim l’actitud de la segona meitat, estic convençut que ens podrem salvar”, ha comentat l’entrenador José Luis Sánchez.

A la propera jornada, el Santa María visitarà el camp de La Planada.