El sènior femení de l’EF Montcada es retroba amb la victòria al camp del Martinenc (1-4)

Ple de victòries per a l’Unió Sant Joan-Atlètic, el Broncesval i el CH La Salle. L’únic que va perdre va ser el CD Montcada

Futbol femení. EF Montcada. Primera Catalana. Grup 2n
El sènior femení de l'EF Montcada ha guanyat aquest diumenge al camp del Martinenc (1-4) i es retroba amb la victòria després de vuit partits sense aconseguir-ho. Abans del descans, l'EF Montcada guanyava per 1 a 2 gràcies a dues accions d'Ainara Talavera (7') i (14'). A la segona meitat, les montcadenques van sentenciar el partit amb dos gols més de Diana Bogarín (68') i Nerea Talavera (87'). Després d'aquest important triomf, les 'reds' es mantenen a l'onzena posició del grup 2n de Primera Catalana amb 21 punts, però poden remuntar posicions si puntuen en els dos partits que tenen ajornats i que disputaran el 7 i el 16 de febrer a domicili contra el Soses Femení i a casa davant el CE Mercantil respectivament.

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Segona Catalana. Grup 2n
La Unión manté el seu lideratge al grup 2n de Segona Catalana després d'aconseguir una victòria molt treballada al complicat camp de l'At. Sant Pol (0-2). Cap equip havia guanyat aquesta temporada al Municipal Sot de Bagueny i els de Can Sant Joan ho han aconseguit després d'un complicat partit que es va resoldre als últims 20 minuts amb els gols de Daniel Moreno (70') i Santiago López (89'). El CE Premià tampoc va fallar contra el CF Lloreda (3-1) i continua empatat amb la Unión al capdavant de la classificació amb 42 punts. A la propera jornada, hi ha descans per la celebració del Carnaval.

Futbol. CD Montcada. Segona Catalana. Grup 2n
El CD Montcada torna a ser el cuer del grup 2n de Segona Catalana després de perdre aquest diumenge a l'estadi de la Ferreria contra un rival directe com el Tecnofutbol (1-2) que li ha guanyat els dos enfrontaments directes i que abandona l'última posició, tot i que amdbós equips estan empatats amb 15 punts. L'equip barceloní s'ha imposat després de transformar dos penals força discutits per la banqueta i l'afició verda. Els visitants s'han avançat en el marcador al minut 23 i no ha estat fins al 70 que Gerard ha fet el gol de l'empat. L'alegria dels locals, però, ha durat només deu minuts ja que al 80, el Tecnofutbol ha marcat l'1 a 2 definitiu. A la propera jornada, hi ha descans per la celebració del Carnaval.

Futbol Sala. Broncesval Montcada. Segona B. Grup 3r
Per primera vegada aquesta temporada, el Broncesval ha pogut encadenar dues victòries seguides al grup 3r de Segona B gràcies al seu triomf a la pista del Futbol Sala Barceloneta (1-2). Els montcadencs van demostrar una gran capacitat de reacció i, a la segona part, van remuntar el gol en contra dels barcelonins amb dues accions, en només dos minuts, de Toni i Gerard. Els últims minuts van ser de infart, però l'equip d'Álex Fernández va saber aguantar el setge de l'equip local per endur-se tres punts que li permeten sortir de l'última posició. La Segona B no descansa amb motiu del Carnestoltes i a la propera jornada, el Broncesval jugarà a casa contra la Peña Deportiva d'Eivissa.

Handbol. CH La Salle Montcada. Primera Estatal. Grup D
El sènior A del CH La Salle ha sumat la seva vuitena victòria de la temporada aquest dissabte al pavelló Miquel Poblet contra l'H. Sant Joan Despí (22-19). Els lassal·lians van marxar al descans amb un còmode avantatge en el marcador per 11 a 6 i es van acabar imposant amb un diferència de tres gols en un partit on les defenses van estar més encertades que els atacas. Àlex Expósito, amb cinc gols, va ser el màxim golejador de l'equip de Jaume Puig que és setè amb 19 punts. La Primera Estatal no descansa amb motiu del Carnestoltes i a la propera jornada, el CH La Salle jugarà a la pista de La Salle Bonanova.