El sènior femení del Club d’Handbol La Salle arrenca la temporada amb bon peu

El conjunt de Jordi Rubí, que incorpora jugadores del juvenil, venç el Vilanova del Camí per 30-29

L’equip sènior femení del Club d’Handbol La Salle Montcada (CHLSM) ha fet un bon paper en l’inici de temporada a Primera Catalana, guanyant el conjunt de Vilanova del Camí per 30-29. “Ha estat un partit controlat pràcticament des de l’inici fins al final, amb una diferència de 3 a 5 gols”, ha dit l’entrenador, Jordi Rubí, qui reconeix que “els nervis i la inseguretat del primer partit ens ha fet jugar uns minuts finals d’incertesa i eixugant aquesta diferència que portàvem a un sol gol”. La victòria permet sumar dos punts importants per iniciar la competició.

Les baixes d’aquestes tres setmanes de pretemporada i les baixes per la no documentació a temps han fet que sigui una convocatòria atípica, amb la incorporació de moltes juvenils. “Hem de seguir treballant de cara als pròxims partits per integrar les jugadores juvenils, que han d’anar guanyant seguretat i experiència”, ha dit el tècnic.

La setmana vinent, l’equip recupera dues jugadores de la plantilla per visitar el Sant Quirze, un equip potent que l’any passat es va quedar a les portes de pujar de categoria. “Haurem de ser prudents des d’inici per estar dins del partit en tot moment i poder lluitar per aconseguir la victòria”, ha afegit Rubí.

Deixa un comentari