El Triomf UB MiR aconsegueix la seva primera victòria fora de casa a la pista del CB Blanes (57-86)

El conjunt blau obté el primer triomf fora de casa i escala fins la cinquena posició a la lliga.

El capità de la UB MiR, fent un llançament en el partit de lliga contra el CB Lliçà.
Pilar Abián / Dani Font

El primer equip de la UB MiR trenca la seva mala ratxa lluny del Miquel Poblet i obté el primer triomf com a visitant a la pista del CB Blanes per 57-86 en un partidàs en tots els aspectes del conjunt blau.

La UB MiR va sortir molt endollat amb ganes d’aconseguir la victòria i es va avançar en el marcador en el primer quart per 8-24, amb molt encert en el tir i molt bona defensa desconnectant el seu rival, “Vam fer molt bona defensa, havíem de millorar en aquest aspecte i ho vam demostrar en el partit”, afirma Guillem Sànchez, màxim anotador del partit amb 24 punts. L’equip va seguir molt bé en tots els aspectes i va seguir amb l’avantatge en el marcador al descans per 26-46.

Guillem Sànchez, el 34 de la UB MiR, va tornar a ser el màxim anotador del partit amb 24 punts

Vam aplicar molt bé les ordres que ens va donar l’entrenador i tot va sortir perfecte

Guillem Sànchez, màxim anotador del partit amb 24 punts

El tercer quart va acabar de sentenciar el partit amb un parcial diferencial de 9-16 i un resultat general de 35-62. Finalment, l’últim quart també el va guanyar la UB MiR i va acabar el partit amb el resultat final de 57-86, “Vam aplicar molt bé les ordres que ens va donar l’entrenador i tot va sortir perfecte“, indica Guillem Sànchez. Aquesta primera victòria fora de casa deixa a la UB MiR en cinquena posició amb 13 punts, cinc victòries i tres derrotes, la setmana vinent reben a casa el CB Granollers, 9è classificat amb 11 punts. “Necessitavem aquesta victòria, la primera fora del Poblet, però fer-ho d’aquesta manera ens fa creure més en el treball del dia a dia“, afirma Oscar Gallifa, tècnic de la UB MiR.

Necessitàvem aquesta victòria, la primera fora del Poblet, però fer-ho d’aquesta manera ens fa creure més en el treball del dia a dia