El Triomf UB MiR aconsegueix una victòria molt important a casa contra el Bàsquet Girona (70-68)

Els blaus mantenen la seva imbatibilitat al Miquel Poblet i mantenen les opcions d’ascens a Copa Catalunya

Guillem Sánchez fent una entrada contra el Bàsquet Girona
Berta Barcons

El primer equip del Triomf UB MiR supera el Bàsquet Girona per 70-68 al Miquel Poblet i segueix amb les seves opcions d’ascens a Copa Catalunya. Els blaus mantenen la seva imbatibilitat a casa a la lliga i aconsegueixen la seva millor ratxa de la temporada amb 5 victòries consecutives.

Els blaus van sortir molt endollats durant els primers minuts i va controlar el ritme del partits. La UB MiR es va avançar en el primer quart per 25-21. En el segon parcial, els montcadencs van ampliar la seva diferència i va marxar al descans guanyant per 41-27. “Teníem les coses clares de com havíem de jugar per guanyar. Sabíem que a la segona part ens tocaria patir”, destaca Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR.

Teníem les coses clares de com havíem de jugar per guanyar. Sabíem que a la segona part ens tocaria patir

Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR

En el tercer quart, el Girona va pujar el nivell i va retallar distàncies, però va ser en l’últim parcial quan es va apropar més en el marcador. En els últims minuts, els blaus van fallar molts tirs lliures decisius que va provocar que els gironins tinguessin l’últim atac per poder guanyar, però una gran defensa de la UB MiR va fer que el partit acabés amb victòria blava per 70-68. “És un luxe jugar amb una afició així, som un equip amb molta sort i ho sabem. El Poblet va ser una festa d’inici a fi”, subratlla Gallifa sobre el paper de l’afició.

És un luxe jugar amb una afició així, som un equip amb molta sort i ho sabem. El Poblet va ser una festa d’inici a fi

Òscar Gallifa

Aquest resultat deixa a la UB MiR en 4a posició amb 16 victòries i 7 derrotes. Els blaus estan empatats amb el Bàsquet Girona (3r) i a un triomf del Adepaf (2n) i l’Argentona (1r). La jornada vinent els blaus visiten la pista del Malgrat, 6è classificat.