El Triomf UB MiR cau a la pista del CB Salt i segueix sense guanyar fora de casa (67-55)

El conjunt blau baixa fins a la novena posició

Jugadors del Triomf UB MiR en el partit de lliga contra el CB Lliçà
Pilar Abián/Dani Font

El primer equip del Triomf UB MiR va perdre en la seva visita a Salt per 67-55 i encara no ha aconseguit la seva primera victòria lluny del Miquel Poblet. Els blaus van sortir molt bé el partit i es va posar per davant en el marcador en el primer quart per 15-17. En el segon parcial, malgrat posar-se per sota, seguía sent un matx igualat i el resultat el descans va ser de 34-31.

Dani Santamaría, màxim anotar del partit de la UB MiR afirma que 'En la segona part vam patir més en defensa i en atac no hi havia tanta claretat com en la primera meitat. Petits parcials seus van fer que no poguessim estar ficats al final del matx'.

Tot sortir de vestidors, el partit va seguir sent molt equilibrat. Tot semblava indicar que quedaría un últim quart d’infart amb un marcador de 49-46, però els montcadencs van baixar el nivel en els últims minuts i no van poder seguir el ritme del Salt que finalment, es va emportar el partit amb un resultat de 67-55. Dani Santamaría, màxim anotar del partit de la UB MiR afirma que "En la segona part vam patir més en defensa i en atac no hi havia tanta claretat com en la primera meitat. Petits parcials seus van fer que no poguessim estar ficats al final del matx". Tercera derrota de la UB MiR en tres partits fora de casa a la lliga que deixa l’equip 9è classificat amb 9 punts, tres victòries i tres derrotes. El diumenge vinent rebran a casa el CE Palamós, 12è classificat amb 7 punts, a les 18 h on els blaus buscaran la quarta victòria consecutiva a la lliga en el Miquel Poblet.