El Triomf UB MiR guanya davant el CE Palamós i segueix imbatut al Miquel Poblet (77-63)

La UB MiR venç a casa el Palamós gràcies a un segon i tercer quart diferencial.

Ricki, el 5 de la UB MiR, amb la pilota a les mans en el partit contra el CB Lliçà
Pilar Abián / Dani Font

El primer equip del Triomf UB MiR supera el CE Palamós i continua la seva positiva ratxa davant la seva afició en el Miquel Poblet. Un gran segon i tercer quart dels blaus van fer que es distanciessin en el marcador i que el seu rival no tingués res a fer.

L'inici de partit va ser molt igualat i el primer parcial va acabar 20-20, la UB MiR va treballar bé en atac, generant tirs contra defensa individual i en zona, però accions individuals del Palamós van fer que acabés en empat el primer quart. El segon i tercer quart va ser diferencial per el conjunt blau que se'n van anar en el marcador per 58-46. En l'últim quart, el Palamós no va poder remuntar, i la UB MiR també va guanyar l'últim parcial per 19-17. El màxim anotador del partit va ser Guillem Sànchez, de la UB MiR, amb 18 punts.

'Una victòria molt important, el Poblet continua sent un fortí per a nosaltres', afirma Óscar Gallifa, tècnic blau.

El resultat final de 77-63 deixa l'equip 7è classificat amb 11 punts, quatre victòries i tres derrotes, i aconsegueix mantenir la ratxa de ple de victòries a casa. "Una victòria molt important, el Poblet continua sent un fortí per a nosaltres", afirma Óscar Gallifa, tècnic blau. La setmana vinent visitaran la pista del CB Blanes, sisè classificat amb 11 punts.