El Triomf UB MiR visita la pista del Bàsquet Girona, líder imbatut de la categoria

Els blaus arriben en molt bona dinàmica després d’encadenar tres victòries consecutives

El Triomf UB MiR en una acció defensiva en el partit vs CB Lliçà
Dani Font / Pilar Abián

El primer equip del Triomf UB MiR es desplaça fins a la pista del Bàsquet Girona el diumenge 4 de desembre a les 18.15 h, partit corresponent a la jornada 10 de la Primera Catalana. El conjunt blau buscarà donar la sorpresa davant del líder i trencar la seva ratxa d’imbatibilitat d’aquesta temporada.

La UB MiR arriba a aquesta jornada en una molt bona dinàmica després d’encadenar tres victòries consecutives, l’última d’elles la setmana passada al Miquel Poblet contra el CB Granollers per 69-57. Aquest resultat va permetre pujar l’equip fins a la cinquena posició de la classificació amb 15 punts, sis victòries i tres derrotes en total. “Si estem concentrats els 40 minuts, tindrem opcions de guanyar. Sabem que serà complicat però no renunciarem a res”, afirma Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR.

Si estem concentrats els 40 minuts, tindrem opcions de guanyar. Sabem que serà complicat, però no renunciarem a res

Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR
Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR, dirigint el partit de lliga vs CB Lliçà
Dani Font / Pilar Abián

Per la seva banda, el Bàsquet Girona és líder en solitari de la categoria amb vuit victòries en els vuits partits de lliga que ha disputat, un menys que la resta de rivals directe. La jornada anterior van guanyar en la seva visita el CB Cabrera per 62-85. El tècnic blau ha valorat el conjunt gironí dient que “Estan fent un joc molt atractiu, són un equip molt jove, físicament potents i tenen jugadors en dinàmica de Lliga EBA“.

Estan fent un joc molt atractiu, són un equip molt jove, fÍsicament potents i tenen jugadors en dinàmica de Lliga EBA

Òscar Gallifa

Deixa un comentari