El Triomf UB MiR vol mantenir la seva imbatibilitat a casa davant del CB Cabrera

Els blaus necessiten una victòria per seguir amb opcions d’ascens a Copa Catalunya a l’última jornada

Guillem Sánchez en un tir lliure contra el Bàsquet Girona
Berta Barcons

El primer equip del Triomf UB MiR rep la visita del CB Cabrera amb l’objectiu d’aconseguir la victòria per tal de guanyar tots els partits de lliga a casa. El triomf els permetria tornar a la senda de la victòria i lluitar fins a l’última jornada per l’ascens a Copa Catalunya. El partit, corresponent a la jornada 25 de la Primera Catalana, es disputarà el diumenge 14 de maig a les 18 h al pavelló Miquel Poblet.

Els blaus arriben a la penúltima jornada de lliga després de perdre la setmana passada per 68-65 contra el Malgrat a la seva pista. Aquesta derrota els va deixar en 4a posició amb 16 victòries i 8 derrotes, a un triomf dels tres primers.

Serà un partit complicat contra un rival que per plantilla no hauria d’estar tan a baix. Per tant, haurem d’estar concentrats els 40 minuts si volem aconseguir la victòria i seguir vius en la lluita per l’ascens

Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR

A més, aquest serà l‘últim partit de la temporada al Miquel Poblet i la UB MiR voldrà una victòria per aconseguir la fita d’haver guanyat tots els partits a la lliga com a locals. “Serà un partit complicat contra un rival que per plantilla no hauria d’estar tan a baix. Per tant, haurem d’estar concentrats els 40 minuts si volem aconseguir la victòria i seguir vius en la lluita per l’ascens”, comenta Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR, tot afegint que “esperem un Poblet ple com les últimes setmanes per acomiadar-nos amb un triomf i agrair-los tot el suport durant la temporada”.

Esperem un Poblet ple com les últimes setmanes per acomiadar-nos amb un triomf i agrair-los tot el suport durant la temporada

Per la seva banda, el Cabrera es desplaça a Montcada després de guanyar el seu últim partit contra el CB Quart per 93-69 a casa. El conjunt cabrerenc se situa en la 10a plaça amb 10 victòries i 14 derrotes. El partit de la primera volta entre ambdós conjunts se’l va endur la UB MiR per un igualat 86-89.