El Valentine apura la victòria a casa contra l’Alella

Els de Joan Cortés vencen 83 a 81 i mantenen les opcions de l’ascens

Victòria agònica del Valentine a casa contra l’Alella en un partit que ha estat igualat de principi a fi (83-81). La victòria, però, ha tingut regust descontent per al tècnic, Joan Cortés. “Hem sortit massa relaxats, sense caràcter”, ha retret l’entrenador a la plantilla. “Avui s’han tornat a repetir els problemes que semblaven ja solucionats”, ha explicat.

El primer quart ha evidenciat els problemes del joc local. L’Alella, que ocupa la setena posició del grup, ha posat en problemes la defensa montcadenca i ha acabat els primers deu minuts de joc amb l’anvantatge de dos punts, 15 a17; Al segon quart s’ha repetit el mateix patró. La manca d’intensitat s’ha reflectit amb el marcador en contra 39 a 42.

El panorama ha canviat al tercer període. L’equip ha reaccionat tímidament i això ha permès aconseguir rendes favorables al marcador i marxar al tercer període guanyant 68 a 60. El darrer quart s’han retallat les diferències fins arribar al final amb l’electrònic ajustat. L’Alella ha desaprofitat la seva possessió d’atac per empatar i el Valentine s’ha endut la victòria final 81 a 83.