El Valentine inicia la segona volta rebent al Platges de Mataró

Al partit jugat a Mataró, l’equip de César Saura va guanyar de cinc punts (70-75)

Comença la segona volta de la competició per al Valentine Montcada de Lliga EBA. Aquest diumenge jugarà, a partir d’un quart de set al Pavelló Miquel Poblet, contra el Platges de Mataró. L’equip de César Saura continua amb la seva plaga de lesions. Lluís Curto és baixa per uns problemes en els abductors, mentre que Cristian Zapata jugarà infiltrat per superar la seva lesió a la mà.

Raúl Ortega, jugador del Valentine Montcada, parla del rival d’aquest diumenge, que s’està mostrant molt fort fora de casa, ja que només ha perdut un partit com a visitant. Tot i els problemes amb lesions, Ortega és molt optimista amb la situació de l’equip i està convençut que acabaran entre els tres primers

El Valentine Montcada és segon amb 11 victòries, mentre que el Platges de Mataró ocupa la quarta posició amb només un triomf. El partit de la primera volta, el Valentine va guanyar de cinc punts (70-75). El matx es juga aquest diumenge al Miquel Poblet a un quart de set.

Pel que va a l’equip femení, el Valentine jugarà el seu últim partit de la primera volta a la pista del Torelló (diumenge a un quart d’una). Les noies de Josan García són últimes amb només una victòria en 13 partits. El Torelló es vuitè.