El Valentine supera al Granollers (61-74) i es col·loca a només un partit del líder

Els montcadencs van ser molt superiors en defensa

El Valentine Montcada va sumar dissabte una victòria important a la pista del Granollers per 61 a 74. Tot i no fer un partit brillant, els homes de César Saura van jugar amb més ofici i van acabar imposant el ritme de joc. El Valentine ha retallat distàncies respecte al líder, l’UGT Aragó, i es col·loca a només una victòria a la segona posició del Grup C de la Lliga EBA.

A les files del Valentine, el jugador més decisiu va ser el base Lluís Curto, que amb dos triples pràcticament consecutius en el darrer quart, va sentenciar el Granollers. Raúl Ortega, amb 15 punts, va ser el màxim encistellador dels montcadencs. Albert Griso, que va anotar els seus 6 punts en els darrers 5 minuts, va reconèixer que, tot i no fer un bon partit, la victòria final és importantíssima i va voler felicitar l’equip.

La clau de la victòria, segons l’entrenador César Saura, va ser la gran defensa durant els 40 anys. Tot i admetre que no es va fer un gran paper en atac, el tècnic va elogiar l’ofici de la plantilla.

Saura no vol parlar encara de l’objectiu de la classificació per a la fase final. Però sí que té clar que, si l’equip continua en aquesta línia, hi serà segur lluitant fins al final.

Ara tres equips estan empatats a 11 victòries, Montcada, Valls i Andorra.
La derrota de l’UGT a Andorra iguala més la classificació a falta d’una jornada per completar la primera volta.