Els abonaments ja es poden adquirir a la Regidoria d’Esports, al complex Montcada Aqua

L’equipament del carrer Bonavista obrirà del 17 de juny al 4 de setembre i recupera enguany l’horari continuat

Els abonaments es poden comprar a la Regidoria d'Esports
Arxiu/ Sílvia Alquézar
Una de les mesures que proposa ERC és l'entrada gratuïta a la piscina municipal
La piscina d’estiu de la Zona Esportiva Centre, al carrer Bonavista, obrirà del 17 de juny al 4 de setembre, de dilluns a diumenge, d’11 a 20h. Després de dos anys fent dos torns d’entrada i tancant al migdia com a mesura de prevenció de la pandèmia, la instal·lació recupera l’horari continuat. Els preus de les entrades i els abonaments es poden consultar al web municipal. La venda dels abonaments comença el 10 de juny i s’han d’adquirir presencialment a la Regidoria d’Esports.
“La piscina d’estiu recupera la normalitat després de dos anys de restriccions i enguany, a més d’oferir un espai de bany i de lleure a la ciutadania, organitzarem activitats de dinamització perquè els usuaris puguin gaudir encara més de la seva estada a la piscina”, ha explicat el regidor d’Esports, Gerard Garrido (ERC), qui ha ha destacat també les inversions realitzades a la instal·lació, com una nova escala, una nova zona d’ombres i millores als lavabos, així com la contractació de seguretat i control d’accés per als caps de setmana.
 
Per donar la benvinguda a la temporada, el primer dia d’obertura, hi haurà activitats aquàtiques infantils (16h), aiguagim (17h) i BodyCombat (18.30h). Al llarg del mes de juliol també hi haurà activitats de dinamització; els dilluns i dimecres, multiesports per a infants (6 a 11 anys, de 17.15 a 18h) i joves (12 a 16 anys, de 18.15 a 19.15h); i els dimarts i dijous, aiguagim per a persones adultes (18.15 a 19h). Totes aquetes activitats estaran incloses en el preu de l’entrada o a l’abonament. Per la seva banda, les biblioteques oferiran del 23 de juny al 28 de juliol la bibliopiscina; els dimarts i dijous, d’11.30 a 13.30h. També hi haurà servei de préstec de documents presentant  el carnet d’usuari de les biblioteques. 
Seccions:
Etiquetes:

Els comentaris estan tancats.