Obre la piscina exterior de Montcada Aqua un any després del seu tancament per fuites

Ja es poden adquirir els abonaments per a la piscina d’estiu de la Zona Esportiva Centre

La piscina exterior de Montcada Aqua torna a estar oberta al públic
Premsa Ajuntament

La piscina exterior del complex esportiu Montcada Aqua (Tarragona, 32) torna a estar operativa des d’aquest divendres un cop solucionades les fuites d’aigua detectades quan el vas estava totalment omplert. Al juny de l’any passat, aquesta problemàtica va obligar al tancament de la piscina exterior, que va estar sense servei durant tot l’estiu, a excepció del solàrium.

Una empresa especialista va detectar que la pèrdua d’aigua, que arribava als 36.000 litres diaris, venia provocada per un problema estructural de la instal·lació que s’ha pogut solucionar amb uns treballs de reparació que l’Ajuntament ha finançat per un import de 34.589 euros.

Zona esportiva centre

A partir d’avui ja estan a la venda els abonaments per a la piscina d’estiu de la Zona Esportiva Centre, que iniciarà la seva temporada el 16 de juny i estarà en servei fins al 3 de setembre. Els abonaments s’han d’adquirir presencialment a les oficines de la Regidoria d’Esports (Tarragona, 32) en el seu horari habitual: fins al 28 de juliol, dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14 h; dimarts i dijous, de 9 a 14 h i de 16 a 19.30 h; fins a l’11 d’agost, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Les entrades també es podran adquirir en línia per a una franja horària i/o dia concret, o bé a taquilla, efectuant el pagament mitjançant targeta o en efectiu. L’horari de la piscina serà de dilluns a diumenge, amb horari continuat d’11 a 20 h.

Arxiu/Laura Grau


Activitats de dinamització

Per donar la benvinguda a la temporada, el primer dia d’obertura, el 16 de juny, hi haurà activitats aquàtiques infantils, de 16 a 16.45 h; i supyoga (ioga sobre taules de paddle surf per a majors de 18 anys), de 17 a 18 h i de 18.15 a 19.15 h. Per participar en aquesta darrera activitat cal fer una inscripció prèvia de forma presencial a la Regidoria d’Esports, amb un màxim de 12 participants per sessió.

Durant el mes de juliol, la Regidoria d’Esports oferirà activitats de multiesports destinats a infants de 6 a 11 anys -dilluns i dimecres, de 17.15 a 18 h- i a joves de 12 a 16 anys -dilluns i dimecres, de 18.15 a 19h. També s’organitzarà Aiguagim per a persones adultes que es faran els dimarts i dijous, de 18.15 a 19h. Totes aquestes activitats estaran incloses en el preu de l’entrada o a l’abonament i no necessitaran una inscripció prèvia.

A més, la piscina d’estiu acollirà el 9 de juliol, de 10 a 14 h, l’activitat Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. Hi haurà venda de marxandatge i el salt col·lectiu es farà a les 12 h.

Millores a la instal·lació

Respecte a l’estiu passat, la piscina d’estiu de la Zona Esportiva Centre ha estat objecte d’algunes millores per part de l’Ajuntament que han consistit en l’adquisició de noves cadires per als socorristes, així com les renovacions del sistema de filtratge de l’aigua i dels motors de la piscina, de la cadira hidràulica i de la zona d’ombra del bar.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari