El nou govern estudiarà rebaixar el preu de la piscina d’estiu i ampliar-ne l’horari

Les futures mesures es podrien aplicar de cara a l’any vinent

PSC i Vivimir es comprometen a implementar millores a l’equipament esportiu de cara a l’any vinent. L’alcalde Bartolo Egea ha avançat aquest matí a La Veu que s’estudiarà reduir la profunditat de la piscina per aconseguir-ne el màxim aprofitament, rebaixar-ne el preu de l’entrada, que és actualment de 7,50€, i ampliar-ne l’horari d’obertura.

El regidor d’Esports, Carles Vilalta (PSC) ha descartat que l’equipament del carrer Bonavista faci jornades de portes obertes durant el juliol i l’agost per pal·liar els efectes de les altes temperatures: “Seria un error i és del tot inviable, només tenim un aforament de 440 persones, per 1.159 abonaments venuts, a més a més, tenim el precedent dels desordres que es van produir fa dos anys per excés d’aforament”, ha subratllat l’edil qui ha reconegut que les instal·lacions són precàries per la seva antiguitat.

Obrir gratuïtament la piscina els dies de forta calor seria un error i és del tot inviable, només tenim un aforament de 440 persones per 1.159 abonaments venuts

Carles Vilalta (PSC), regidor d’Esports
El nou regidor d’Esports ha reconegut que les instal·lacions són precàries per la seva antiguitat Erik Bautista

Ahir dijous, Vox i PP van preguntar ahir al Ple a l’equip de govern si obriria la piscina de forma gratuïta els dies que hi hagi onada de calor, i en el cas del portaveu popular, David Zambrana, plantejar directament la reducció del preu de l’entrada. En la mateixa línia, ERC va demanar dimarts al govern que posi en marxa mesures adreçades a la població més vulnerable davant l’onada de calor. El regidor republicà, Gerard Garrido, va intervenir com a exregidor d’Esports, explicant les darreres actuacions de millora a l’equipament per habilitar nous espais d’estada a l’ombra i va contestar al govern dient que “la piscina és olímpica, i no lúdica i, ara mateix, és impensable econòmicament construir-ne una de nova perquè la inversió pujaria entre 1,5 i 2 milions d’euros.

La piscina també va centrar l’interès del públic a la darrera sessió abans de les vacances. En representació de les persones usuàries, Sandra Maté va intervenir per reclamar als grups polítics que “resolguin els problemes de la piscina al llarg de tot l’any, no només a l’estiu”. “Tenim una instal·lació que s’ha quedat petita per als 37.000 habitants que som”, va lamentar alhora que també va sol·licitar habilitar nous espais d’aigua als barris amb elements provisionals.

Deixa un comentari