ERC demana al govern que posi en marxa mesures adreçades a la població més vulnerable davant l’onada de calor

Una de les accions que proposa la formació republicana és l’entrada gratuïta a la piscina

Piscina municipal de la Zona Esportiva Centre
Arxiu/ Sílvia Alquézar

El grup municipal d’ERC demana al govern municipal, format pel PSC i Vivimir, que posi en marxa mesures davant l’onada de calor d’aquests dies, especialment adreçades als col·lectius més vulnerables. La formació republicana proposa la gratuïtat de l’entrada a la piscina municipal, l’ampliació dels horaris de les instal·lacions municipals amb aire condicionat o una campanya d’informació per donar a conèixer l’existència de refugis climàtics, una zona natural o urbana que ofereix unes condicions ambientals benignes per protegir-se de les altes temperatures.

Ens preocupen especialment les conseqüències que poden tenir aquestes altes temperatures en la salut de molts veïns i veïnes, sobretot entre la gent gran i persones amb patologies de base que puguin agreujar-se amb la calor

Jordi Sánchez, portaveu d’ERC

“Ens preocupen especialment les conseqüències que poden tenir aquestes altes temperatures en la salut de molts veïns i veïnes, sobretot entre la gent gran i persones amb patologies de base que puguin agreujar-se amb la calor”, ha manifestat el portaveu del grup municipal, Jordi Sánchez, a través d’un comunicat. ERC considera “inacceptable i poc adient” que l’executiu no hagi inclòs cap mesura per fer front a la calor extrema en el marc de les prioritats que té previst dur a terme durant els primers 100 dies de la seva gestió.

Segons fonts municipals, l’equip de govern està valorant la possibilitat de prendre mesures per afrontar les elevades temperatures. L’executiu també recomana utilitzar els refugis climàtics que existeixen al municipi com l’Espai Kursaal, la Biblioteca Elisenda, la Casa de la Vila, el Casal de la Mina, l’Ajuntament i el Centre Cívic Mas Rampinyo.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari