La neteja del mercat dels dimecres s’endarrereix per evitar les hores de més calor

S’aplicarà durant els mesos de juliol i agost per millorar les condicions laborals dels treballadors de l’empresa que fa la neteja viària i la recollida de residus.

El mercat s'ubica al camí de la Font Freda del Pla d'en Coll
Raúl Prieto

Durant els mesos de juliol i agost, la neteja de la zona del mercat de marxants que s’instal·la en el Camí de la Font Freda s’iniciarà a les 17h en lloc de les 14h, com es fa habitualment. La mesura s’aplicarà a partir d’aquest dimecres i obligarà a tenir tallada la via fins a les 20 h i, per tant, la prohició d’aparcar-hi fins aquesta hora.

Les antigues pistes d’atletisme es mantindran com a estacionament lliure fins a les 20 h, quan es reobriran els vials ocupats pel mercat després de les tasques de neteja. “Atenent les altes temperatures que es pateixen durant els mesos de més calor, hem considerat oportú acceptar la petició de poder començar més tard que ens han fet els treballadors de la neteja viària”, ha comentat la regidora de Serveis Municipals i Espai Públic, Dámaris Sánchez, per minimitzar els efectes del sol a les hores centrals del dia.

Per evitar l’acumulació de residus fins a l’inici de la neteja de la via pública, l’Ajuntament repartirà entre cadascuna de les parades d’alimentació un conjunt de contenidors, amb capacitat per a 240 litres, per dipositar les restes de menjar. La resta de parades també rebran contenidors perquè puguin desar-hi plàstics i papers.

El nou equip de govern va decidir fa dues setmanes obrir l’accés als lavabos del pavelló Miquel Poblet a totes les personares usuàries i venedores del mercat ambulant. Aquesta mesura s’aplicarà entre els mesos de setembre i juliol, ja que durant l’agost no hi ha servei de consergeria a l’equipament esportiu.

Deixa un comentari