Empat a 2 del Santa María contra l’Espanya

Els dos gols han estat obra d’Eric

Aconseguir l’ascens matemàtic a Segona Territorial no serà tan fàcil com podia semblar. Tot i continuar sent líder, l’equip s’ha hagut de conformar aquest diumenge amb un empat al camp de l’Espanya -en cas d’haver guanyat, només faltaria sumar dues victòries més. “Sabíem que era un rival complicat”, ha reconegut el segon entrenador, Marcos Rodríguez ‘Pitu’. Tot i avançar-se en el marcador al minut 1, amb un gol d’Eric, els locals han empatat un quart d’hora després i al minut 27 ja dominaven el partit 2 a 1. Poc abans del descans, novament Eric ha fet pujar el 2 a 2 definitiu al marcador. “Continuem a dos punts respecte el segon classificat però l’empat d’avui ens demostra que no ens podem confiar”, ha afegit el tècnic.