Empat sense gols del CFS Montcada a Castellar

El sènior femení perd el Miquel Poblet per 1-2 contra el Castelldefels, i el juvenil també cau a casa contra el Montesión per 1-2.

El primer equip del FS Montcada en una acció defensiva en un amistós.
Mario Azañedo

Partit molt igualat del primer equip del FS Montcada al pavelló del Castellar que va acabat amb 0-0 i repartiment de punts per a ambdós conjunts. El poc encert de cara a gol deixa l'equip sense la primera victòria de la temporada a la Tercera Divisió Nacional. El partit, que es va jugar al pavelló municipal Joaquim Blume, va començar amb una primera part molt disputada. La falta de punteria va perjudicar els montcadencs, que van tenir oportunitats per endur-se els tres punts. "Vam tenir diverses oportunitats de gol que no vam saber aprofitar, inclòs un doble penal abans del descans. Es veia que seria un partit que es decidiria per petits detalls", afirma Juanjo Amigo, entrenador del FS Montcada.

'Vam tenir diverses oportunitats de gol que no vam saber aprofitar, inclòs un doble penal abans del descans. Es veia que seria un partit que es decidiria per petits detalls', afirma el tècnic montcadenc.

En la segona part, el conjunt montcadenc es va quedar amb un jugador menys per l'expulsió en el minut 33 d'Enric Fontanillas. Malgrat la superioritat numèrica durant dos minuts del Castellar, el Montcada va defensar molt bé i va poder aguantar el resultat. En els últims minuts, el conjunt local va treure el porter jugador per poder tenir superioritat amb el 5vs4. La defensa del Montcada va estar molt bé i va tenir un últim xut sense porter per marcar, però els jugadors del Castellar van evitar el gol.

Aquest empat deixa el conjunt montcadenc 14è a la lliga amb dos punts. El dissabte vinent rebran al Miquel Poblet el Parets FS, 5è classificat que ve de guanyar el FS Gràcia per 6-4, a les 18h.

Sènior femení

El sènior femení del FS Montcada va caure al Miquel Poblet contra el CCR Castelldefels per 1-2, en un partit en què les jugadores montcadenques van ser millors que el seu rival, però la falta de gol va ser un factor decisiu en el resultat final del matx. En la primera part, el FS Montcada va disposar de múltiples oportunitats per avançar-se en el marcador. La polèmica va arribar quan l'àrbitre va anul·lar un gol al Montcada que va ser molt protestat per la banqueta local. "No ens hauria d'haver anul·lat el gol", afirma Erik Berlinghieri, tècnic montcadenc. Poc abans del descans, en l'única ocasió que va tenir, el Castelldefels va anotar el 0-1.

La segona part va ser més igualada, malgrat que el ritme del partit el va continuar tenint el Montcada. En el minut 31, Estefania va poder empatar el matx  amb un gol de falta directa. Poc després, novament, en una jugada aïllada de les jugadores visitants van marcar el definitiu 1-2. En els últims minuts, el Montcada va tenir moltes ocasions de gol que no va saber aprofitar. "Vam fallar massa, i això, a Divisió d'honor et fa perdre partits" indica Erik Berlinghieri.

'No estem preocupats, l'equip amb lesions i cares noves està evolucionant en el seu joc, els resultats arribaran', afirma el tècnic montcadenc.

Aquesta derrota a casa deixa el Montcada 12è classificat amb un punt. Malgrat els resultats i la classificació, el tècnic montcadenc es mostra tranquil. "No estem preocupats, l'equip amb lesions i cares noves està evolucionant en el seu joc, els resultats arribaran". El dissabte vinent visitaran la pista del Magic Sants, 5è classificat amb 5 punts, a les 16.30 h.

Juvenil

Derrota a casa del juvenil del FS Montcada en la cinquena jornada de la Divisió d'Honor Nacional contra el Montesión mallorquí per 1-2. El conjunt montcadenc va generar moltes oportunitats de gol en el primer temps que no van saber aprofitar. En una errada greu, el Montesión es va avançar en el marcador abans del descans.

'Tenim errades que ens costen el partit. Hem de treballar la finalització, no tenim gol', afirma Nando Sáez, entrenador montcadenc.

La segona part del matx va tenir la mateixa tònica que la primera, moltes oportunitats, però poc encert de cara a porteria. "Tenim errades que ens costen el partit. Hem de treballar la finalització, no tenim gol", indica Nando Sáez, tècnic del FS Montcada. Amb aquesta derrota, el conjunt montcadenc es queda 11è classificat amb 4 punts i el diumenge vinent visitaran el Barça al pavelló ciutat esportiva Joan Gamper a les 13h.