Eva Nieto i Carles Cirera, campions d’Espanya 2020 en balls llatins

El Club de Ball Esportiu Endansa ha aconseguit uns grans resultats a la competició, que va ser ajornada fins a mitjan de març

Carles Cirera i Eva Nieto, amb la medalla d'or del Campionat d'Espanya de llatins
CBEE

La parella de ball formada per Eva Nieto i Carles Cirera, del Club de Ball Esportiu Endansa, ha guanyat el Campionat d'Espanya 2020 en la categoria sènior 2 en la modalitat de llatins per segona vegada consecutiva. La competició s'havia de celebrar el passat desembre a la localitat de La Nucía (Alacant), però es va ajornar fins a mitjan de març a causa de la pandèmia. El tàndem format per Xavier Otamendi i Lourdes Domínguez va obtenir el tercer pòdium en la mateixa categoria. I en sènior 3 llatins, Rafael Rodríguez i Marina Rodriguez també van aconseguir la tercera posició.

Altres classificats en el rànquing de balls llatins són Aleix Cirera i Aina Otamendi, semifinalistes en la categoria júnior 1; Marc Bisbal i Laura Rojo, quarts en adults 2; Susana López i Jordi Alcántara, semifinalistes en sènior 3; Arnau Recio i Nastya Vdovina, semifinalistes en júnior 2, i Mario Lirio i Noa Ribera, semifinalistes a Youth Latin. "Vull felicitar totes les parelles sense excepció perquè en el context actual de pandèmia estem saltant mil obstacles i intentant sobreviure en el nostre esport, en la nostra passió", ha dit per xarxes socials la presidenta del club, Eva Nieto. Endansa participarà els dies 3 i 4 d'abril al Campionat d'Espanya en la modalitat de dansa coreogràfica i hip hop en format en línia.

 

 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari