El FS Montcada es consolida a la zona d’ascens amb una victòria contra el Lloret (5-2)

Els locals s’han col·locat a tres punts del líder, el Mataró, després de la seva derrota contra l’Escola Pia (6-7)

Berta Barcons

El FS Montcada segueix en ratxa a la Divisió d’Honor Catalana, quan falten dues jornades perquè acabi la primera volta. L’última jornada ha estat molt positiva per als montcadencs, que van sumar dissabte els seus tres punts contra el Lloret, en zona descens, per 5 a 2, en un matx que se’ls va complicar a la segona part quan el rival va neutralitzar un avantatge local de 2-0, amb gols d’Iker Codina (2′) i Víctor Andrés (17′). A la represa, el Lloret va empatar als minuts 20 i 23, però dos gols seguits de Cárdenas (24′ i 25′) i de Joan Paredes (40′) van sentenciar el matx. “Aquests rivals necessiten els tres punts i, si no estàs concentrat al 100%, se’t poden complicar”, assegura el tècnic José Ibáñez, tot afegint que “al final, la diferència de qualitat va ser decisiva per decantar la balança a favor nostre”.

Aquests rivals necessiten els tres punts i, si no estàs concentrat al 100%, se’t poden complicar

José Ibáñez, tècnic del FS Montcada

El FS Montcada s’ha consolidat a la segona plaça, amb 25 punts. Els últims resultats han afavorit els locals, que han retallat diferències amb el líder, el Mataró, que va perdre contra l’Escola Pia (6-7). Així, els del Maresme encapçalen la taula amb 25 punts, a tres d’avantatge respecte al FS Montcada, mentre que el Rapid Santa Coloma (3r) i el Manlleu (4t) es troben empatats a 22.

El pròxim dissabte, els montcadencs visitaran la pista del Palafolls (20.30 h), onzè classificat amb 11 punts. “Serà l’últim matx fora de casa de la primera volta i hem de seguir així per treure els tres punts i aprofitar que s’enfrontaran alguns rivals directes que ens podria permetre consolidar-nos a les dues posicions d’ascens”, ha remarcat Ibáñez.