El FS Montcada guanya a Parets (2-3) i continua imbatut

Tot i guanyar, el tècnic José Ibáñez s’ha mostrat descontent amb el joc de l’equip

L'objecitu del CFS Montcada és tornar a Tercera Nacional aquesta temporada
Arxiu La Veu

El FS Montcada va aconseguir una victòria dissabte a la pista del Parets, l’antepenúltim, i continua imbatut a la tercera plaça, igualat a 13 punts amb el Ciutat de Mataró i l’Inter Esportiu de Malgrat.

Tot i la victòria el tècnic, José Ibáñez, s’ha mostrat descontent amb la imatge que va oferir. “Hem jugat sense identitat i no ens ho podem permetre”, ha valorat, tot afegint la falta d’intensitat

Un gol d’Enric Fontanillas al minut 4 encarrilava el partit per als montcadencs. Però 13 minuts més tard, en una acció desafortunada, Rubén va marcar en pròpia porteria l’empat. El marcador no es va moure en tota la primera part.

Després de sis minuts de la represa, Enric va tornar a avançar el conjunt de José Ibáñez, i al 33, Cárdenas va ampliar diferències (1-3). A quatre minuts pel final del partit, el Parets va retallar diferències i es va bolcar a l’atac, però el CFS Montcada va defensar la victòria final.