El FS Montcada passa de ronda a la Copa després d’eliminar el CN Caldes per 3-2

El conjunt local va remuntar el gol inicial del rival amb una gran segona part

El FS Montcada ha passat de ronda a la Copa Catalunya

El FS Montcada va eliminar ahir el CN Caldes, de Tercera Nacional, en el partit corresponent a la tercera fase de la Copa Catalunya, disputat al pavelló Miquel Poblet. Els montcadencs es van imposar als del Vallès Oriental per 3-2 en una gran segona part del conjunt local.

El rival es va avançar en el marcador quan només s’havien jugat dos minuts i, amb aquest resultat, es va arribar al descans. A la represa, l’equip va fer un canvi radical, amb tres gols marcats per Rubén, per partida doble als minuts 30 i 34, i Cárdenas, al 40. A les acaballes, el Caldes va fer el definitiu 3-2.

No vam sortir amb l’atenció que requeria jugar contra un rival que juga a una categoria superior, però després del descans vam fer un partidàs

José Ibáñez, tècnic del FS Montcada

“No vam sortir amb l’atenció que requeria jugar contra un rival que juga a una categoria superior, però després del descans vam fer un partidàs”, explica el tècnic, José Ibáñez, qui assegura que la victòria és important perquè han passat una nova eliminatòria i, a més, “sortim reforçats i amb bones sensacions de cara als pròxims partits”.

En la propera ronda, el FS Montcada s’enfrontarà al Castellterçol, que també ha eliminat el Sant Joan de Vilassar, també de Tercera Nacional. Segons la Federació Catalana, el matx està previst el 25 de febrer a la pista del Castellterçol, que juga a la Segona Divisió Catalana, dues categories menys que els montcadencs, que estan a la Divisió d’Honor Catalana. “En aquestes eliminatòries a un únic partit, és més important la il·lusió que la diferència de categoria”, comenta Ibáñez.

El FS Montcada no té jornada de lliga aquest cap de setmana, però, per no perdre el ritme de partits, juga aquest dissabte (17.30h) un partit amistós contra el Santa Perpètua al pavelló Miquel Poblet.