La falta d’encert impedeix al FS Montcada sumar el primer triomf al pavelló Miquel Poblet

L’equip va empatar a dos gols contra el Malgrat. D’altra banda, el club ha destituït el cos tècnic del juvenil A

Enric Fontanillas celebra el segon gol que suposava l'empat a dos en el marcador
Berta Barcons

El primer equip del FS Montcada no va poder passar de l’empat a dos gols el passat dissabte al pavelló Miquel Poblet davant del Magrat, un rival que també aspira com el conjunt local a recuperar la categoria de Tercera Nacional. Els montcadencs van fer un bon partit, amb nombroses ocasions de gol, però no va estar encertat de cara porteria.

El Malgrat es va avançar amb un gol en el minut 3, però Rubén va igualar el marcador dos minuts més tard. Tot just abans del descans, van arribar la resta de gols del matx, primer va marcar novament el rival i, a la jugada següent, ho va fer Enric Fontanillas, posant de nou l’empat en l’electrònic.

Ja sabíem que el Magrat és un equip complicat. Estic satisfet perquè el meu conjunt va competir molt bé, vam dominar bona part del joc, però ens va faltar culminar les jugades a dins la porteria

José Ibáñez

“Ja sabíem que el Magrat és un equip complicat. Estic satisfet perquè el meu conjunt va competir molt bé, vam dominar bona part del joc, però ens va faltar culminar les jugades a dins la porteria”, assegura el tècnic montcadenc, José Ibáñez, qui opina que aquesta és la línia que ha de seguir el bloc per “continuar creixent i millorant”. El pròxim dissabte, el FS Montcada visitarà la pista de l’Escola Pia de Sabadell, que és al desè lloc de la Divisió d’Honor Catalana, amb 3 punts. Els montcadencs ocupen la tercera plaça, amb 4 punts.

Juvenil

El FS Montcada ha destituït el cos tècnic del juvenil A, format per José Manuel Llamas i Sergio Javier Berrio, “perquè la plantilla no està funcionant com creiem que ho hauria de fer”, ha comentat el coordinador del club, Juanjo Amigo, qui s’ha fet càrrec de la plantilla juntament amb l’entrenador del juvenil C, Antonio Fernández.

El FS Montcada ha destituït el cos tècnic del juvenil A, format per José Manuel Llamas i Sergio Javier Berrio, “perquè la plantilla no està funcionant com creiem que ho hauria de fer”

El juvenil A va perdre la temporada passada la màxima categoria estatal, la Divisió d’Honor, després de més de dues dècades en la competició. “Enguany, hem hagut de fer una plantilla totalment nova perquè, a causa del descens, molts jugadors van marxar molt jugadors, fins i tot els de la casa. Hem tingut molts problemes per fer l’equip”, explica Amigo, qui ha remarcat que l’objectiu és mantenir la categoria. A les dues primeres jornades, el FS Montcada ha perdut contra l’Alcoletge per 6-2 i el Caldes per 2-5.