La falta d’encert impedeix al FS Montcada passar de l’empat a dos a Malgrat

Els montcadencs van empatar el matx amb dos gols d’Àlex i Víctor als últims cinc minuts

El capità del FS Montcada, Víctor Andrés va empatar el matx amb un gol de penal
Berta Barcons

El FS Montcada va empatar a dos gols en la seva visita a la pista del Malgrat, a la quarta plaça del Grup 1 de la Divisió d’Honor Catalana, amb 27 punts. Els montcadencs, que es troben a la segona posició, amb 32 punts, viatjava fins al Maresme conscient que el matx seria complicat davant un rival que també lluita per ocupar una de les places que donen l’accés directe a la Tercera Nacional.

Els locals es van avançar en el marcador amb un 2-0 a la primera part, però el control del matx i les ocasions van ser per als montcadencs, tot i que no les van materialitzar. A la segona part, Àlex i Víctor, aquest últim de penal, van neutralitzar l’avantatge local amb dos gols als últims cinc minuts de partit. “El Malgrat va fer el mateix partit que a la primera volta, tancat al darrere per sortir a la contra. La falta d’encert ens va condemnar”, opina el tècnic montcadenc, José Ibáñez, qui ha lamentat que “l’arbitratge no va estar encertat i no va ser gaire imparcial”.

El Malgrat va fer el mateix partit que a la primera volta, tancat al darrere per sortir a la contra. La falta d’encert ens va condemnar

José Ibáñez

El FS Montcada disputarà el pròxim dissabte (18 h) al pavelló Miquel Poblet un altre examen contra un rival directe. Els montcadencs rebran la visita de l’Escola Pia de Sabadell, a la tercera posició, amb 28 punts i un matx menys, ja que el d’aquesta jornada contra el Rapid Santa Coloma es va suspendre amb el resultat de 6-3 per als sabadellencs. “Tenim una altra final i necessitem tot el suport de la nostra afició per treure endavant el matx i sumar una victòria importantíssima”, assegura Ibáñez.