Victòria important del FS Montcada contra el Grups Arrahona (4-3)

El triomf permet als montcadencs retrobar-se amb la victòria a casa per afrontar els pròxims partits amb confiança

Els jugadors del FS Montcada celebren la victòria contra el Grups Arrahona
Berta Barcons

El FS Montcada ha començat amb bon peu la segona volta de la lliga de la Divisió d’Honor Catalana en guanyar el Grups Arrahona per 4-3. El triomf permet als montcadencs retrobar-se amb la victòria davant la seva afició després de la derrota a la jornada anterior contra el Pineda (3-4).

El Montcada, consolidat a la segona posició, amb 31 punts, va fer un bon partit, tot i que la superioritat no va quedar reflectida en el marcador, en opinió del seu tècnic, José Ibáñez. “Vam fer un partit molt seriós i treballat. El resultat no recull el domini aclaparador que vam tenir durant molts minuts”, ha comentat el tècnic, José Ibáñez, qui ha valorat positivament el triomf “perquè era important retrobar-nos amb la victòria”.

Vam fer un partit molt seriós i treballat. El resultat no recull el domini aclaparador que vam tenir durant molts minuts

José Ibáñez, tècnic del FS Montcada

El conjunt local té el pròxim dissabte (19 h) un partit complicat, ja que visitarà la pista del Malgrat, a la quarta plaça, amb 26 punts. “És un rival directe, treballarem intensament durant la setmana per endur-nos la victòria”, assegura Ibáñez, tot afegint que per a ell “aquests partits tenen un valor de sis punts, perquè qui guanya en suma tres i s’allunya de l’equip perseguidor”.