El CD Montcada domina el Manlleu al primer temps, però no passa de l’empat

Els verds van neutralitzar el líder del grup amb un partit molt complet (0-0)

El defensa montcadenc, Ricard Planella, en una jugada contra el Manlleu a La Ferreria
Berta Barcons

Tarda sense gols dissabte a La Ferreria davant el Manlleu, el líder del grup 1r de Primera Catalana. El CD Montcada va ser el millor equip durant tota la primera part, però tot i dominar el joc al seu camp, li va faltar la sort de cara a porteria.

El segon temps va ser més travat, amb moltes faltes i la pilota aturada, sense generar ocasions clares. “Hem fet un partit molt complet davant un gran rival”, va valorar el tècnic, Miki Corominas, qui només va lamentar un joc més vertical, com a únic aspecte del partit a millorar.

“L’empat és un resultat molt positiu i, a més a més, hem hem tornat a mantenir la porteria a zero”, va destacar l’entrenador. Els d’Osona encadenen 14 jornades sense perdre i els verds ocupen una cinquena posició molt còmoda “que tothom hauria signat a inici de temporada”, afegeix Corominas.

El pròxim rival del Montcada serà el Tossa, que és quart i que es va imposar a l’anada per 5-0 en un partit molt accidentat, on Chino va patir un xoc molt fort amb Darwin que l’ha mantingut allunyat dels terrenys de joc des d’aleshores. “Volem guanyar els cinc partits que queden i mantenir la bona dinàmica”, ha conclòs el tècnic