El CD Montcada goleja en la primera victòria davant l’afició (5-0) contra el Begur

Els verds sumen així el segon triomf consecutiu en lliga, per primer cop aquesta temporada

Jaume Nuez es va estrenar com a golejador del CD Montcada amb dues dianes al primer temps contra el Begur
Berta Barcons

L’any no ha pogut començar millor per al CD Montcada, que ha pogut materialitzar aquest dissabte dos dels objectius que perseguia: guanyar per primer cop la Ferreria amb autoritat i sumar les primeres dues victòries consecutives.

Els verds van tenir un partit totalment controlat contra el Begur, un equip que també lluita per sortir de la zona baixa de classificació. Els empordanesos van jugar una línia al darrere de 5 i tres centrals, amb la voluntat de plantejar una muralla defensiva i garantir-se la possessió de la pilota. El montcadenc Jaume Nuez va encarrilar el partit amb dos gols (36′ i 44′) en la primera part.

Eric Gari celebra el tercer gol contra el Begur Berta Barcons

Els canvis a la segona part van continuar donant embranzida al partit. Gonzalo MiKel, Reche i Cali van participar activament en les jugades dels tres gols següents. Eric (53′), Gonzalo (83′) i Ricardo (89′) van ampliar i segellar la golejada final.

“Aquesta vegada no vam cometre errors, i vam jugar amb paciència i ordenats, sabent que havíem d’aprofitar les seves errades i atacar amb verticalitat, sense pèrdues de pilota“, resumeix el tècnic, Miki Corominas. Això va fer que el Begur només disputés una única ocasió de perill cap a les acaballes del partit que Darwin va resoldre seguretat. “Saber que tenim 22 jugadors que poden ser titulars, és tot un luxe“, afegeix amb orgull Corominas.

La plantilla s’ha mantingut sempre unida per plantar cara al mal inici de temporada Berta Barcons

Amb els nous tres punts, el CD Montcada ha escalat a la desena posició amb 17 punts, empatat amb tres equips més: Banyoles, Mollet i Can Gibert, i a només un punt dels Roses. Aquest cap de setmana, l’equip es desplaça al camp del Bescanó, el quart classificat, on tancarà la primera volta de la temporada.

Jaume Nuez, s’estrena com a golejador

El montcadenc Jaume Nuez s’està convertint en un dels indispensables en l’onze inicial de Corominas i Javi de la Cruz. Dissabte, el jugador format al FB Montcada i al Santa Maria va marcar els seus primers dos gols amb la samarreta del CD Montcada. És un jugador de grup, amb gran talent tècnic, que juntament amb el seu germà Darwin (porter), s’han guanyat la titularitat des del novembre, quan es van incorporar procedents de l’amateur B del club.

“Ens sentim molt agraïts a Miki i Javi, hem estat molt ben rebuts i, sempre que juguem, ho donem tot per ajudar a un grup que està molt unit, amb gran qualitat i que és capaç de competir contra qualsevol rival”, puntualitza Jaume, qui evita sentir-se protagonista de la jornada. Opta per mantenir la humilitat i valora el gran moment de la plantilla. “Els meus primers dos gols (amb la samarreta verda) no és el més important, em quedo amb la millora de l’estat d’ànims i la força de l’equip“, afegeix el jove jugador.