El montcadenc Juanda Fuentes deixa el Barça i fitxa pel KV Oostende belga

Fuentes se’n va a la segona divisió belga en cerca de més protagonisme en un club històric

Juanda amb la samarreta del seu nou club, el KV Oostende
Juanda Fuentes

El jugador montcadenc, Juan David Fuentes, deixa La Masia del FC Barcelona i se’n va traspassat al KV Oostende de la segona divisió belga. El club blaugrana es reserva un percentatge d’una futura venda del jugador.

La sortida del Barça és molt complicada perquè deixo un club que m’ha donat molt i durant molt de temps, però he de mirar cap endavant

Juanda Fuentes, nou jugador del KV Oostende

Després de cinc anys al Barça, on Juanda ha passat per les categories inferiors, Barça Atlètic i ha participat en diversos entrenaments del primer equip, deixa el club en cerca de més minuts i protagonisme a la segona divisió de Bèlgica. “La sortida del Barça és molt complicada perquè deixo un club que m’ha donat molt i durant molt de temps, però he de mirar cap endavant”, afirma Fuentes, jugador montcadenc de l’Oostende.

Juanda Fuentes en la presentació oficial com a nou jugador del Oostende amb la seva mare
Juanda Fuentes

Nova etapa a Bèlgica

El montcadenc arriba a un club històric de Bèlgica amb el seu origen a principis del S.XX i amb molta tradició a la Jupiler Pro League, primera divisió belga. La temprada passada va descendir a la Challenger Pro League, segona divisió i amb Juanda Fuentes voldran tornar a la màxima categoria. “Em sento molt bé d’arribar a un club amb tanta història com l’Oostende. Vull ajudar a tornar-lo on es mereixen, a primera divisió”, subratlla Juanda en la seva arribada a Bèlgica.

Em sento molt bé d’arribar a un club amb tanta història com l’Oostende. Vull ajudar a tornar-lo on es mereixen, a primera divisió

Juanda Fuentes

Juanda va debutar amb el seu nou club el passat cap de setmana amb derrota per 2-0 al camp del RFC Liege. El montcadenc va sortir en el minut 40 de partit i ja va deixar detalls de la seva qualitat tècnica.

Deixa un comentari